Coordinate Box is missing from 12D

Any questions regarding the practice version are asked and answered here.
Post Reply
Lachlan Drake
Posts: 6
Joined: Mon Aug 31, 2020 12:15 pm

Coordinate Box is missing from 12D

Post by Lachlan Drake »

Hello,

I have been having a strange issue where some jobs will not show the Coordinate box in the bottom right of the program https://www.12d.com/downloads/pdf/12dm_ ... veying.pdf. Unsure if that URL will work but you can see the coord box on page 34 of that PDF. It should be noted that this issue isnt present in all 12D files just a select few.

Any help is greatly appreciated, cheers.
Owen Thornton
Posts: 5076
Joined: Tue Oct 04, 2005 12:50 pm
Location: Brisbane
Contact:

Re: Coordinate Box is missing from 12D

Post by Owen Thornton »

I've not seen that before ...

Are you able to zip up one of the select few projects and email to support@12d.com ? We will have a look.
Graeme Winfield
Posts: 1385
Joined: Thu Nov 10, 2005 10:59 am
Contact:

Re: Coordinate Box is missing from 12D

Post by Graeme Winfield »

View =>Status Bar is what controls the display of the Coordinate box (V14).
Owen Thornton
Posts: 5076
Joined: Tue Oct 04, 2005 12:50 pm
Location: Brisbane
Contact:

Re: Coordinate Box is missing from 12D

Post by Owen Thornton »

Wow, I'd never noticed that option.
Sam Cech
Posts: 3558
Joined: Fri Oct 14, 2005 12:56 pm
Location: Silverdale, NZ
Contact:

Re: Coordinate Box is missing from 12D

Post by Sam Cech »

viewtopic.php?f=4&t=865&p=3235

Wasn't there a floating version of the coordinate box?
Cheers
Sam

Tatras Consulting Ltd
www.tatras.co.nz
Lachlan Drake
Posts: 6
Joined: Mon Aug 31, 2020 12:15 pm

Re: Coordinate Box is missing from 12D

Post by Lachlan Drake »

Thanks heaps guys,

The View > Status Bar fixed the issue.

Much appreciated :D
Ed Wilson
Posts: 2336
Joined: Tue Oct 11, 2005 7:49 pm

Re: Coordinate Box is missing from 12D

Post by Ed Wilson »

similarly, suggest you turn off "Background Tasks" Just. Not. Needed.
Post Reply