Lost Panels

Any questions regarding the practice version are asked and answered here.
Post Reply
Nichola Wallace
Posts: 231
Joined: Thu Nov 03, 2005 4:29 pm

Lost Panels

Post by Nichola Wallace »

I'm working with several screens and had a computer problem (who doesn't). When the screens came back on my 12d job was all over the place with panels on different screens from before. Some panels aren't on any screens. How do I find them when an mtf panel and a string editing panel are no longer on any screen but need to be closed to shut down the job?
Nichola
Lucien West
Posts: 1050
Joined: Fri Oct 21, 2005 7:51 am

Re: Lost Panels

Post by Lucien West »

Can try changing you screen resolutions. Operating system may force toolbar back into one of the screens.
Can also try rearranging your your displays in "Display Settings". ie move screen 2 to the wrong position and hit apply. Again operating system may force toolbar back into one of the screens.
Nichola Wallace
Posts: 231
Joined: Thu Nov 03, 2005 4:29 pm

Re: Lost Panels

Post by Nichola Wallace »

I tried changing the resolution on one of the screens but didn't find any more panels (it was the screen to where most of the panels had migrated). In the end I saved a few times then shut down the computer. Didn't lose too much.
Nichola
Post Reply